Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karib-tenger kalózai 4: Ismeretlen vízeken

2011.05.31

pirates-of-the-caribbean-on-stranger-tides-mermaids.jpg     Tény, hogy ez sem közelíti meg az első rész színvonalát, elég gyatra, de ezen epizóddal ismét felszállni látszik Sparrow kapitány égisze. Bizony, ez az epizód, bár néhol unalmas és vontatott, mégis messze jobb, mint a 3. volt. Azt mondanám, a 2. résszel állhat egy szinten, szóval erős állóstartot vett...
     És hogy mi a sztori? Nos azt elmondani kár volna, hátha akad, aki még nem látta most május végéig a filmet. Röviden azonban igen klisészerű, több szálon futó történetet kapunk, mely helyenként nem teljesen tiszta, miért is kellett, de hát ez az, amire Amcsiban vevő a nép. A szereplők repeortárja igen széles, a zseniális Sparrow kapitány mellett feltűnik az igen rossz hírnek örvendő Feketeszakáll is, sőt Barbarossa is visszatér a királyi flotta színeiben. Van még dögös, tűzrőlpattant kalózlány, sellők, örök élet és fiatalság egyetlen forrásban, szóval van min elmélkedni vagy nézni.
     Ha valaki amellett voksol, hogy meg akarja nézni ezt a részt is, érthető, valószínüleg kellemesen fog csalódni benne, bár remélhetőleg ez az új nyitóepizód nem hordozza magában az előző trilógia zuhanását.