Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hízlalda, avagy receptek

Cikkek

"Bájgli" és kalács másképpen

2014.10.12

Aki tud készíteni kelt tésztát, az nyilván tudja azt is, hogy készítsen kalácsot vagy bájglit otthon. Azonban ezeknek nem kell csak unalmasnak és szokványosnak lenniük, dobjuk fel őket!

 

"Izé" avagy nem tudom minek nevezzem ezt...

2012.11.10

    Bizony, abszolút semmi ötletem sincs arra, minek is nevezhetném ezt a gyorsan elkészíthető, egészséges ételt, így hosszas gondolkodás után is maradt számára az "Izé" név. Neve senkit ne ijesszen meg, tényleg finom és tényleg nagyon egyszerű!

 

Gulyásleves gazdagon

2012.04.15

    Ez már inkább gulyás, méghozzá igen gazdag tartalmú, ideális esetben rendkívűl sűrű. Szintén 9-10 főre optimalizált, tehát vagy vendégváráskor jó, vagy több napra tervezett ebédnek...
 

 

Kéthúsos gulyásleves

2012.04.14

    Valójában nem igazi gulyás, de ettől még igen finom és laktató egytálétel. A recept az általam készített mennyiségre vonatkoztatja a hozzávalókat, ami azt jelenti 9-10 személyre való!
 

 

Turbósított egzotikus lecsó

2010.10.23

Hát, ez egy olyan ennivaló étel, nekem nagyon bejött... Kóstoljátok meg ti is!
 

Speckó-lecsó paradicsom nélkül

2010.10.21

Talán kissé furán hangzik e név... Jogos, mert magam sem tudom, hogy ezt az ételt lehet-e egyáltalán még lecsónak nevezni... Sebaj, a lényeg, hogy ez egy édes-savanyú zöldségétel répával a paradicsom helyett...
 

Gombás-tarhonyás rizs

2010.06.05

Nos, ez egy nagyon fűszeres, nagyon lustáknak való étel. Nagyon egyszerű és nagyon jóllakat, hogy bealszik tőle az ember könnyen...

 

Vörösboros almaleves

2010.06.01

Egyszerű de olykor nagyszerű leves, ha sok alma van ami meg akar halni, ideális...

 

Túrós-üdítős sütemény

2010.05.03

Jó kis sütemény, amelyet rengeteg variációban lehet elkészíteni, hiszen az üdítő alatt bármit érthetünk a kólától a különböző ízű fantákon át a Canada Dry-ig (a tonikot felejtsétek el!!!)...
 

Ananászos piskóta

2010.04.18

Alapvetően olyan, mint a meggyes piskóta, csak ananásszal készül meggy helyett. Ennek ellenére nem kell tőle megijedni, mert jó!