Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Izé" avagy nem tudom minek nevezzem ezt...

2012.11.10

    Hozzávalók:
1 nagy doboz kefír\tejföl (ízlés szerint, de szerintem a kefír harmónikusabb ízhatást eredményez)
3-4 szelet vastagkolbász\téliszalámi
1 paprika
1 fej hagyma
3-4 szelet sajt
1 alma
1 kis doboz kukorica
Majonéz (esetleg ketchup, ha valakinek úgy jobban bejön)


    A kefírt\tejfölt öntsük ki egy tálba és az összes hozzávalót (miután megpucoltuk, héjától, csumájától illetve egyéb más nem kívánatos tartozékától megszabadítottuk) kockázzuk bele. Hogy mekkorára vágjuk a dolgokat, teljesen egyéni, bár a kisebb itt jobb. Mikor ez megvan, jöhet rá a majonéz ízlés szerinti mennyiségben, s egy alapos keverés, hogy minden egyenletesen szétoszoljon benne. Ezután két órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, majd kenyérrel fogyaszthatjuk!