Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Régi játékok újratöltve

Manapság divatba jött egy igen érdekes szokás, mégpedig az, hogy régi játékokat, amik már ingyenesen letölthetővé váltak élemedett koruk miatt hivatalosan is, manapság XP alatt futtathatóvá téve ismét eladásra kerülnek. Hogy ez mennyire becsületes dolog, arról most ne beszéljünk, de lehet, hogy néhányan most kipróbálják ezeket a régi, ám igen színvonalas játékokat. Ezért itt bemutatásra kerül néhány ilyen régebbi játék, melyek az én fiatalkoromat jellemezték!

 

Cikkek

Fallen Haven

2012.05.03

    Egy körökre osztott stratégia 1997-ből, melyben sok érdekesség volt megtalálható, futtatása Windows alatt pedig egyszerű: nem kell más, csak az exe-fájlt beállítani 256 színben való futtatásra!

 

X-com2:Terror from the Deep

2012.04.04

    A legendás sorozat második része, '94-ből, szinte változatlan grafikával és hangulattal, azonban jóval erősebb gépi intelligenciával és nehezebb csatákkal. Érdekes módon sokan nem voltak annyira oda tőle, mint az előző résztől, bár ez lehet, hogy a jóval nehezebb játékmenet miatt volt, ki tudná már ezt megmondani?

 

X-com1 - Ufo:Enemy unknown

2012.04.04

    A legenda kezdete ez a fantasztikus, még manapság is lebilincselő és szinte végtelenszer újrajátszható stratégia. Megjelenésekor, '92-ben, igazi grafikai csoda volt, manapság már kissé pixeles, de nem a külcsín az, ami magával ragadja azokat, akik kipróbálják!